Saturday, March 26, 2011

Pawana....





Sekarang barulah SJ nk hapdet pasal kenangan di tempat pengajian… SJ dengan bangganya nk bg tau yg SJ ni adalah hasil Universti Selangor untuk Diploma dalamn pengajian KOMUNIKASI DAN MEDIA DI BAWAH FAKULTI KOMUNIKASI DAN MEDIA.
UNISEL…. Mmg mula2 uni ni bukan uni pilihan..tp itulah x kenal maka x cinta kan… SJ berbangga dengan UNISEL… klu dr segi pengurusan biasalah..mana2 uni akan mengalami masalah itu n ini..itu x dapat di pertikaikan kann..cuba kasi tau skit uni mana x ada masalah pengurusan??? Haaaa tipulah..mesti ada punyaa…
Ok cukup untuk itu..SJ nk cerita pasal kenangan plak… actually belajar di unisel ni best what… fakulti lain x tau lah kan… tp dalam fakulti KOMUNIKASI MEDIA dekannya adalah PROFFESOR DR AZMUDDIN IBRAHIM. Masscom mmg bessssttttt!!!!!!!!..... sangat2 best…dengan lecturer yg sporting habis…antaranya SW……. Super women cekkkkk laaaa atau namanya MDM AZIAN, pastu ada juga MISS ADELEN (now mdm tp SJ saja je gedik2 nk panggil miss kua kua kua) n PN GINA ( now ambil cuti tnpa gaji sbb ikut suami yg sambung pelajran di peringkat PHD dekat Australia)
Haaaa mereka bertiga ni mmg best…best..bestt…. Alhamdulillah SJ di ketyemukan dengan mereka bertiga yg memahami…dan boleh di buat kawan ketika susah dan senang… klu lah ada anugerah lecturer terbaik sepanjang zaman..mereka bertiga layak di calonkan wakil masscom UNISEL.
Selain itu SJ  jugak nk panjatkan syukur dapat kenal dengan sorang CEO ni yang nama dan identity nya kene dirahsiakan atas permintaan…heheheheh kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn……SJ ada buat part time sebagai guru tusyen ( SJ ada cerita dulu) dan ada buat event management skit2… so CEO nil ah yg banyak kasi tunjuk ajar.. sifatnya penuh keibuann… sangat memahami… tp malangnya nprogram terakhir kami ini  SJ x dapat join sbb kekangan masa dan waktu…huhuhuh sbb pada tarikh tersebut SJ ada urusan lain…huhuhuhu…harap2 nnt dapat ketemu lagi yaaa CEO..kita laksankan program “TAHI TUUU” HAHAHAHAHAHAHAHAHH

K lah  sampai kat sini saja..x nk cerita lebih2..kenangan itu berlalu..yg manis sentiasa di ingatan.. yg pahit di buang jauh…
Byeee….
Jgn marahhhh…
Mwahhhh….

2 comments:

  1. Masakan ala tahi kan?
    Hahahhahah!
    Nakal Azeera.
    :))
    Rindy korang sangat...
    :'(

    ReplyDelete
  2. anonymous=ceo...
    rindu jugakkkkk... ;-(

    ReplyDelete

)