Tuesday, December 14, 2010

Plastik, Sintetik atau ...

ermmmm kite peRASAn x?
kadang klise sangat kan Manusia2 di muka bumi ini...
hurmmm nape ek??
sbb masing2 x nk pecah pekung di dada..
SJ pon kadang2 ada jugak buat ayat klise..
hahahahha mmg lumrah alammm
semua mcm tuuu

kalau menang anugerah
Oh MY God!! Saya x sangka akan menang pada malam ni... Seriusly saya x prepare ape2 speech pon...
(tapi bukan main berjam2 pagi ucapan sampai Floor Manager kena bg que tamat)

kalau dapat keputusan cemerlang
Sumpah i x sangka dapat result gempak mcm ni... sem lepas tough gile kotttt....
(cuba klu x dapat elok??)
i dah buat sehabis baik..tp dah nasib x menyebelahi i nk buat mcm manaaa

kalau dapat pingat
thank god, walaupon i sakit/cedera namun i tetap berentap demi untuk membanggakn negara..
kalau kalah
pengadil itu x adil.... atau ...saya mmg cedera parah...mmg x dapat tumpu perhatian...

kalau di puji
eh mane ader...ade lagi org hebaT daripada i..
kalau org maki/komen
sumpah i pernah buat itu semua..sumpah sumpah sumpah!

Kalau kantoi sesuatu kesalahan
eh i xder niat kott nk buat mcm tu.. i gurau jeee....
(padahal mmg niat nk buat mcm tu pon)

kalau x siap kerja
alaaa terlupa nk bawak...atau ....pendrive masuk virus...atau...alaaa tersalah bawak beg...
(tapi kalau dah siap kerja dia number satu yg akan kecoh2 kalau x siap diam and tunduk mcm tenggiling...)


aishhh mcm2 lagi lahh...
saNGAT "warna warni" (PLASTIK sintetik semua cukuppp)...
mcm2...
seolah instead of denier... huhuh bahaya tuu...
tp apa2 pon kita mesti enjoyyyyyyyyy.......

jgn marahhhh byeeee....
mwahhh!!!! 

4 comments:

  1. Wehhhh aku sentap part SEM LEPAS TOUGH GILERRR.hahahhaha

    tapi ada aku kisah?

    Plastik tetap plastik!:P

    ReplyDelete
  2. salam..

    hahahahahaa..suka entri ini...

    adalah sikit2 kena kat muka saya ni..:)

    ReplyDelete
  3. Salam.... sekamar rindu....
    hahaha SJ pon sama jgakkk....
    mmg lumrah laaa...sem ue org kat dunia ni akan ckp benda yg sama..
    konon mcm merendah diri laaa
    hahahah

    ReplyDelete

)