Monday, December 6, 2010

BERAKHIR EPILOG ITU...

Alhamdulillah bersyukur SJ kehadrat rabbul izzah dgn limpah dah kurnianya kita sudah berada pada Tahun baru Islam, 1 Muharram..
Alhamdulillah kepada yg maha Esa, SJ masih lagi di beri peluang untuk terus merasai nikmat dan rahmat oleh YANG MAHA  KUASA.


EPILOG tahun  lalu akan berakhir. Dlam Islam selepas masuk waktu maghrib makanya kita sudah masuk ke TAHUN BARU. Yang lalu biarkan ianya berlalu.. x nk lagi SJ pandang kebelakang...
azam baru..


1.SJ nk habiskan Diploma dlm Media Komunikasi dengan cemerlang insyaAllah... SJ memohon kekuatan drpd Allah taaal untuk meneruskan pejuangan.

2. Nk Grad dengan cemerlang sekaligus membanggakan mak bapak SJ serta menjadi contoh kepada adik2 SJ.

3.SJ dah x nk lagi melibatkan diri dengan sesiapa pun melainkan dengan org2 yg SJ sayang cthnya my family ofkos, dan beberapa lagi yg lain.. (x boleh ckp kat sini..biarlah rahsia)

4.SJ nk cuba membina karier yg amat2 SJ minati n tq bebanyak kepada lecturer SJ kerana memberi peluang kepada SJ unuk kembangkan bakat.

5.SJ harap SJ akan jadi rakyat Malaysia yg boleh membantu org lain dr segi kebajikan...(Sbb SJ pon dah nk masuk 20 tahun, so kenalah belaja2 berbakti kepada masyarakat)


amin ya Rabbal Alaminnn

No comments:

Post a Comment

)