Tuesday, November 30, 2010

Toms with Jerry

Alhamdulillah akhirnya SJ berjaya tunaikan nazaar SJ yg kedua selepas botakkan kepala...
 kenapa SJ perlu buat dua nazaar??

mcm ni sem lepas SJ rasekan mcm agak tough la untuk SJ...
subjek2 die fuhhh kaw kaw..

Writing for the Media
Communication theories
Multimedia
Event Management
Marketing

Sem lepas SJ rase mcm kejap sangat..tetibe dah final exam...
SJ mmg sangat cuak dengan jadual exm yg hari2 kene exm n senggat masa untuk setiap sati subjek adalah sehari sahaje...mau tak tido mlm SJ sampai sesak2 nafas x cukup tido kurang oksigen... katenyeee

so dlm masa cuak2 tu SJ ada sebut

Ya Allah, aku bernazaar klu aku dapat DL lagi sem ni akuy akan botakkan kepala aku mata number satu(mata machine potong rambut)"

pastu kan... mase jawab exm, SJ rase mcm kejap konfiden kejap x konfiden, kejap konfiden kejap x konfiden.. sbb ada soalan yg SJ boleh jawab tapi kawan ckp susah, so SJ pon mulalah lah rase takut so x konfiden..soalan yg SJ x boleh jawab ade pulak yg kata senang so mulah nk meroyaan..
last2 SJ dengan lantangnya berkata cekat 2 org TOMS ni

dia lagi pandai
hebat
pndang SJ sebelah mate jee
mcm mate eagle


dan si kenit yg gemilang


SJ cakap

"sumpah aku nazaar klu dapat DL lagi aku bawak korang solat zohor dekat masjid s.alam dan makan kat kedai arab di seksyen 7"



tup tup tup...
alhamdulillah....
rezeki drpada Allah Taala
Dia kabulkan doa SJ,
so kenalah tunaikan nazaar,
nazaar botak tu mase dapat result trus g potong rmbut..
then tadi terlaksana juga Nazaar SJ yg kedua..
alhamdulillahhhh
i'm freeeee form HUTANG PALING BESAR NOW..

4 comments:

  1. i taw sapew dam gambar 2... hiks3.... biar pown tgkp gambar mate jew... hehe..

    ReplyDelete
  2. mcm terkejut skit ahh sal read blog SJ...

    ReplyDelete

)